VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.



http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

HURJA-HULTA

Kiitos mielipiteistänne, kommentoinneista ja yhteydenotoista ;) Hanne, tosi kiva kuulla, että teillä tykättiin arvontavoitosta. Täytyy kiitellä tässä, kun tuonne kommenttiosioon en kirjoita ;)

Mutta nyt esittäytyy Hurja-Hulta. Tein joitakin vuosia sitten tällaisia maljakoita koikkelehtivasta Hurja-Hultasta erääseen näyttelyyn.  Hurja-Hultan helmat ja kultaiset hiukset huiskivat kovassa menossa. Nämä kaksi ruukkua on vielä jäljellä. Kumpikin on lasitettu sisäpuolelta, pohja on ehjä, joten voi käyttää kukkamaljakkona.... ja kyllä siihen soppaakin voi laittaa tarjolle, eipähän ole joka kattauksessa :D

Tämä on korkeimmasta kohdasta 28 cm korkea ja leveimmästä kohdasta 28cm leveä.

Tämä jalallinen maljakko on 28cm korkea ja 23cm leveä.


sujuvata sunnuntaita teille!


5 kommenttia:

  1. Vallan ihana sinun Hurja Hulta !
    Mukavaa alkavaa huhtikuuta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Saako ihania kuviasi jakaa omilla FB-sivuilla nimesi mainiten? Onnittelisin kuvallasi ystävääni, jolla on sma harrastus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tämä on varmasti mennyt jo ohi. Ei ole tullut tästä kommentista mulle s-postiin viestiä. Olisit kyllä saanut :)

      Poista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)