VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.



http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

LISÄÄ TÖLLEJÄ

HEille on tullut lisää pikku töllejä. Kevät on jo siinä vaiheessa, että HEidän paluunsa voi aistia ;) Pikkutönöjen korkeus 12-13cm.



Lintallaan olevat rappiotalot inspiroivat minutkin tekemään rappiotaloja. Näissä on irtonaiset katot, mistä voi laittaa sisään pienen lyhtykynttilän tai tuikut. Paljon yksityiskohtia, "takorautakoristeita" ja aukkoja, joista kynttilänvalo pääsee näkyville. Nämä talot kestävät ulkonakin ympäri vuoden vuosikymmenestä toiseen. Korkeus n. 16cm.



Mukavaa päivää itsekullekin :)

5 kommenttia:

  1. Aivan ihania nämäkin ♥ Minkä kokosia nämä ovat?

    VastaaPoista
  2. Ketähän näissä mahtaa asua =) Minulla tulee talojen mallista mieleen Sisilia, joten varmaan jotain italiaa puhuvaa pikkukansaa .Näistä saisikin ihanan pikku kylän aikaiseksi ♥

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)